ETV aastavahetus: Võrno ja Oja pidu koos parimate meelelahutajatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
31. detsembril leiab ETV kavast teleklassikat ja terve hulga värskeid saateid vana-aasta õhtu muhedaks veetmiseks.
Enne suure peoõhtu algamist on päevasel ajal vaatajate ees film “Noor pensionär”, igihaljad hetked etendusest “Armastus kolme apelsini vastu” ja kultuskomöödia “Õhtusöök ühele”.
 
“Aktuaalse kaamera” aastakokkuvõte on ETV eetris kell 18.30.
 
Kell 19.05 koguneb Alma Saarepera juurde värvikas seltskond ja algab “Õnne 13” aastavahetus.
 

Hannes Võrno ja Peeter Oja kutsuvad Maardu mõisa kokku oma kõige kallimad külalised, televaatajad saavad nende aastalõpupeost osa algusega kell 19.35 ning õhtu jooksul veel mitmel korral. Elisabet Reinsalu näitab oma parodeerimsoskust. Tõnu Kaljuste pakub televaatajatele võimaluse teha selfie oma Grammyga. Külas on humoorikate tekstide suurmeister Gaute Kivistik. Sõna saavad Juur ja Kivirähk. Muusikat teeb šõu-bänd Swingers eesotsas Birgit Õigemeele, Tanja, Pearu Pauluse, Mikk Saare ja Karl-Erik Taukariga.
 

“Rahvasaadik Piusi” vahendusel on kell 21.10 ETVs sõna Edgar Savisaarel, Mihkel Raual ja Urmas Paetil ning üllatusesinejal otse USAst. Saate stsenaristi Paavo Piigi sõnul on see nagu aasta viimane Riigikogu otseülekanne, millest näitleja ja parodist Priit Pius on oma remiksi teinud.
 
Paroodiaetteaste järel jätkub peoülekanne Maardu mõisast, kus Oja üllatab Võrnot, Võrno üllatab Oja ja koos üllatavad nad Andrus Vaarikut. Vaarik pakub omakorda üllatuse Ivan Oravana, sellise, mida naljalt ei oskakski oodata.
 

Õhtu kulgedes heidab "Edekabel" humoorika pilgu lõppeva aasta menukamatele telesaadetele. Külla tulevad Miša, Grete, Kristina, Juhan, Keit, Maire, Mart, Marii, Teet, Kristjan, Anton, Priit, Arvo ja paljud teised. Kõikides rollides esineb Henrik Normann.
 

Oja ja Võrno piduliku õhtu järgmine lülitus toob eetrisse seni avaldamata “Kreisiraadio” klipid ja jätkab tuntud külaliste võõrustamist.
 
Kell 23.25 on vaatajate ees “Rahva Tujurikkujale” saadetud suure saagi hulgast välja valitud parimaid videopalad. Seda, kui hea on seis eestlaste huumorimeelega, kommenteerivad Ott Sepp ja Märt Avandi.
 

Pärast südaööd jätkub Võrno ja Oja suur aastavahetuse pidu ansambliga Swingers, mille järel on eetris meeleolukas valik muusika- ja naljasaateid.
 
1. jaanuaril näeb ETV vahendusel traditsiooniliselt Viini filharmoonikute esinemist ning Eesti Kontserdi uusaastakontserti, mis on ühtlasi algava muusika-aasta avaakord.
 
Kell 20 toob ETV vaatajateni intervjuu mulluse laulupeo aukülalise, karismaatilise koorijuhi Roman Toiga. Eestluse ja koorilaululiikumise vedaja jagas Margus Saarele päev enne kojulendu Kanadasse oma muljeid suvisest suurpeost ning meenutusi värvikast ja pikast elust.
 
Aasta esimese kodumaise mängufilmina tele-esilinastub ETVs pärast õhtust “Aktuaalset kaamerat” Ilmar Raagi “Kertu”.
 

ETV2 kavas on aastavahetusel rikkalik lasteprogramm ning valik filme ja muusikasaateid nii retrosõpradele kui ka uuema loomingu austajatele.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles