Miley Cyrus paljastas Instagramis rinnad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MIAMI, FL - DECEMBER 05: Singer/songwriter Miley Cyrus attends Haute Living presents Hublot ?Time Is Beautiful? at the estate of JR and Loren Ridinger on December 5, 2014 in Miami, Florida.   Dimitrios Kambouris/Getty Images For Hublot/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
MIAMI, FL - DECEMBER 05: Singer/songwriter Miley Cyrus attends Haute Living presents Hublot ?Time Is Beautiful? at the estate of JR and Loren Ridinger on December 5, 2014 in Miami, Florida. Dimitrios Kambouris/Getty Images For Hublot/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Lauljatar Miley Cyrus tekitas nädalavahetusel Instagramis palju kära, kui avaldas oma kontol paljaste rindadega pildi. 

Nüüdseks on pilt internetist eemaldatud, kuna sotsiaalvõrgustik keelab alasti fotode avaldamist. Pildi peamiseks märksõnaks oli #FreeTheNipple, mis on mõeldud naiste õiguste propageerimiseks. Näiteks on riike, kus naise ülakeha paljastamist peetakse avaliku korra rikkumiseks.

Foto: MTV/Instagram

Pärast poleemikat tekitanud pildi lehelt eemaldamist, on lauljatar hakanud oma kontole postitame veidraid fotosid, kus alasti kehade külge on kleebitud tema lapsepõlveportreed.

Kas teie arvates oli tegu porno või eneseväljendusviisiga?

Free em bb ( . ) ( . )

Ett foto publicerat av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles