Eesti moekaunitaride seiklused Bulgaarias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik
Karolin Kuusik Foto: Laura Kallasvee

Moemänedžer Mari Martin, moelooja Karolin Kuusik, raadiohääl Kerttu Jukkum ja Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill käisid Bulgaarias seiklemas nagu «Seksi ja linna» kangelannad Dubais.


Kaunid naised jutustasid Õhtulehele, millised olid nende kõige hulljulgemad teod, millega nad seal hakkama said.

Anu: Ostsime poest šampust ja vajadusest jää järele sammus üks meist restorani, istutas end toolile ja ütles teenindajale, et hädasti on jääd tarvis, kuna jalg on haige. Et jääd kohapeal ei olnud, jooksis kamp teenindajaid sellele kusagile mujale järele. Jää käes, jäi meil üle vaid mokaotsast topse küsida – selle haige jala jaoks siis ikka!

Kerttu: Teadmata midagi Bulgaaria liikluskultuuri kohta, rentisime auto ja sõitsime suhteliselt juhuslikult valitud suunas. Päeva lõpuks oli selge, et Bulgaarias autoga liiklemine on seiklus omaette.

Mari: Külastasime reisi lõpuks nalja pärast ka kohalikku striptiisiklubi. Saime seal teada, et kohalikud naised on teiste naiste vastu õige agressiivsed. Päris hirmus hakkas! Mehed olid samas liigagi sõbralikud, nii et neil võib seal päris keeruline koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles