Galerii! Retropeol tantsutas fänne 80ndate legendaarne diskoansambel F.R. David

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 20. detsembril toimus klubis Hollywood Eesti suurima retro klubiürituste sarja kolmas pidu, kus seekordseks peaesinejaks oli legendaarne 80ndate diskoajastu laulja ja kitarrist F.R.DAVID (Prantsusmaa) oma kuulsate hittidega «Words», «Music», «Pick Up the Phone», «Taxi», «Take Me Back» ja teised!

Laupäevasele Retro Planeedile tulid kohale ilmselt linna suurimad retromuusika fännid, kelle jõud rauges alles varajastel hommikutundidel!

Foto: Maksim Toome

Üritustesari Retro Planeet ei ole ainult kontsert vaid tõeline puhkus 80-90ndates, kus iga kord esineb selle aja tõeline iidol! See on reis ajas, mille muusikat kuulavad nostalgiaga 80ndate põlvkond ja suure rõõmuga ka tänapäeva noored!

Foto: Maksim Toome

See oni uus ürituste formaat, kus mitte ainult ei kuule kõige kuumemaid lääne- ja vene 80-90ndate hitte vaid ka näeb samal ajal suurel ekraanil armastatud videoklippe, mis meenutavad igaühele meie hämmastavat minevikku! Kogu öö mixis lemmikuid retromuusika videoklippe Eesti kõige kuulsam videodiskor – VJ MÖLS! Spetsiaalsed dekoratsioonid, valgus- ja videoeffektid panid kogu rahva ennast tundma nagu tõelisel retroplaneedil «seitsmendas taevas»!

Foto: Maksim Toome

Tantsupõrandal taaselustasid atmosfääri seksikad Go-Go tantsijad Peterburist!

Rohkem infot ametlikult kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles