Sky Plus selgitas välja aasta populaarsemad laulud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sky Plus TOP 40 saatejuht Vaido Pannel
Sky Plus TOP 40 saatejuht Vaido Pannel Foto: Kliff ja Klaus stuudio

Eesti kuulatavaima hittmuusikajaama Raadio Sky Plus aastat kokkuvõtva edetabeli võitis Inglise duo Sigma oma lauluga «Nobody To Love». Eesti lugudest sai kõrgeima koha Karl-Erik Taukari «Vastupandamatu».

Edetabelisaade Sky Plus TOP 40 võttis Vaido Panneli juhtimisel kokku 2014 aasta populaarseimad raadiohitid. «Ilmselgelt oli meil tegemist ülimalt kirju ja hoogsa muusika aastaga,» kommenteeris saatejuht. Aasta kuumimaks looks osutus Sigma «Nobody To Love» ning parimaks kodumaise artisti esitatud lauluks Karl-Erik Taukari «Vastupandamatu».

Mr. Probz'i laulust «Waves» valminud Robin Schulzi töötlus oli aastatabeli teine ja prantslaste projekt Klingande oma looga «Jubel» kolmas.

Populaarse Soovisaate kuulajate lemmikuks osutus Epp Kõiv ja «Linn on minu» (Demie _remix_).

Sky Plus TOP 40 koostamisel oli kõige olulisem mängukordade arv, seega võidutsesid lood, mis läbi aasta kõige rohkem raadiost kõlanud.

Vaata ja kuula kogu edetabelit koos videotega siit.

Raadiot Sky Plus kuulab iga nädal 241 tuhat kuulajat (TNS Emor Päevikuuuring, sügis 2014). Sky Plus kuulub Sky Media raadiogruppi, mis on suurim eraõiguslik raadioorganisatsioon Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles