Alexander Rybak on üdini solvunud: Valgevene eurožürii reetis mind!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: Alexander Rybak

Alexander Rybak on hingepõhjani solvunud, et Valgevene žürii ei saatnud Eurovisioonile tema kirjutatud lugu ja tüdrukutebändi Milki. Valituks osutus hoopis Uzari & Maimuna lauluga «Time».

Norrale eurovõidu toonud Rybak postitas Facebooki video, milles ta oma pettumust väljendab.

«Annan kontserte üle maailma ja Eurooplased räägivad igal pool mu kodumaa Valgevene kohta väga palju halba. Ja mina kaitsen ja kaitsen seda. Olen alati kinnitanud, et neil on hea süsteem. Ja nemad ütlevad: «Mis süsteem? See kõik on kinnimakstud ja korrumpeerunud.» Olen seda alati kaitsnud. Nüüd ma ei tea enam, mida ma kaitsen,» ütles Rybak.

«Igal aastal, kui Valgevene delegatsiooniga kohtun, paluvad nad: «Saša, palun kirjuta meile lugu. Mida peame tegema, et Eurovisiooni võidaksime?» Nii ma siis kirjutasingi loo ja kulutasin selleks palju aega ja raha. Leidsin unikaalsed ja andekad tüdrukud ning kirjutasin loo puhtast ja autentsest Valgevenest, millisena mina seda näen. Ja siis vedas žürii alt. Ma ohverdasin isegi oma jõulud, mida ma perega veeta ei saanud. Aga asi polegi selles. Kõikjal Euroops toetasid inimesed meid - eksperdid, Eurovisiooni fännid... Ja siin otsustas žürii meid alt vedada. Kohtusin nende žüriiliikmetega varem. Mäletan, kui haige olin, tuli üks žüriiliige minu juurde ja tahtis minuga pilti teha. Naeratasin ja tegin pilti, mille peale ta ütles, et ta toetab mind alati. Ja see ongi siis nende toetus? Loodetavasti ei näe ma seda žüriid enam kunagi, sest väga raske oleks teeselda, et olen õnnelik ja tahan naeratada,» seletas Rybak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles