«Teletupsude» päikesebeebist on sirgunud kaunis tudengineiu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jess Smith
Jess Smith Foto: Jess Smith

Üheksakümnendate lastesaatest «Teletupsud» tuntud naeru lõkerdav päikesebeebi avalikustas, mis on temast tänaseks saanud.

19-aastane ülikooliõpilane Jess Smith valiti päikesebeebit kehastama üheksakuuselt ja praeguseni teadis vaid tema perekond, kes on ühe maailma tuntuma näo omanik, kirjutab Daily Mail.

Jess avaldas oma salamineviku mängides ülikoolikaaslastega mängu, kus igaüks pidi enda kohta midagi üllatavat rääkima. Seejärel kinnitas ta Facebookis, et see oli tõesti tema ja piltidelt on sarnasust tõesti näha.

«Arvasin, et võin neile sellest rääkida, kuna veedan nendega järgmised kolm aastat. Mu ema rõõmustab selle üle,» sõnas Jess, kes õpib ülikoolis Canterbury Christ Church University tantsimist.

«Tähistasin hiljuti 19. sünnipäeva ja otsustasin, et on aeg sellest kõigile rääkida. Varem varjasin seda, kuid tänu sõprade ja perekonna julgustusele olen saanud piisavalt enesekindlaks, et sellest rääkida - mina olen «Teletupsude» päike. Seda on teeselnud mitmed inimesed, kuid ainult mina saan rääkida tõelise loo,» seletas neiu. 

«Ma olen tõeliselt õnnelik, rõõmsameelne ja itsitan pidevalt. Sõbrad ütlesid, et nad näevad mind selle päikesebeebi näos.»

Foto: Jess Smith

Jess jäi teletegijatele silma siis, kui tema ema Anji Smith lapse haiglasse kaaluma viis.

Jess pandi filmimiseks kõrge beebitooli peale istuma, et ta vaataks päikese kombel ülalt alla. Jessi isa pani tita naerma sellega, et mängis kaamera taga mängukaruga.

Kuna keegi ei osanud ennustada saate edu, sai Jess rolli eest vaid 250 naela ja kastitäie mänguasju.

BBC plaanib nüüd teha 60 uut «Teletupsude» episoodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles