Getter Jaani kallim Ott-Sander Palm palub vähihaigele isale rahalist toetust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diiva Anne Veski mattus oma plaadiesitlusel roosisülemite alla. Õnnitlejate seas olid ka Ott Sander Palm ja Getter Jaani
Diiva Anne Veski mattus oma plaadiesitlusel roosisülemite alla. Õnnitlejate seas olid ka Ott Sander Palm ja Getter Jaani Foto: Viktor Burkivski

Lauljatar Getter Jaani tantsijast kallim Ott-Sander Palm palub jõulude eel härdalt Facebooki vahendusel oma pankreasevähki põdevale isale rahalist toetust. Loe sotsiaalmeediasse positatud abipalvet (muutmata kujul)!

Kallid sõbrad, tuttavad, sugulased!
Pöördun Teie poole palvega aidata minu isa, kes põeb rasket haigust, pankreasevähki, mis diagnoositi kolm aastat tagasi. Vähiravifondi ''Kingitud Elu'' ja tööandja toel on ta läbinud ühe ravikuuri. Arsti sõnul on haigus pidurdunud ja tasuks kindlasti veel läbi teha üks ravikuur, mille maksumuseks on 2700 eurot. Kuna Haigekassa poolt toetatavat ravi enam ei ole, siis loodame Teie abile. Oleme väga tänulikud iga toetatud euro eest! Kellel vähegi võimalik, siis palume toetus kanda kontole:
EE782200001100755759
Veiko Palm 
Kui kogutud toetus ületab raviks vajaliku summa, siis hoolitseme selle eest, et see saaks kantud üle Vähiravifond "Kingitud Elu".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles