TV3 «Inglite aja» perede toetussumma tõestab, et Eesti on heade inimeste maa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inglite aeg»
«Inglite aeg» Foto: TV3

Kauni jõuluaja avas eile TV3 heategevussaade «Inglite aeg», kus rahvas sai toetada kolme Eestimaa perekonda. Eilse saate ajal koguti üle 100 000 euro, mis näitab, et meie riigi suurim varandus on head inimesed.

TV3 ja abivajajad tänavad kõiki, kes abikäe ulatasid. Toetussumma ületab juba 100 000 eurot, mis tõestab, et meie seas on lahkeid ja suure südamega inimesi väga palju. Heategevusliinid on jätkuvalt avatud reedeni ning lõppsummat näeb siis «Seitsmestes uudistes».

Abistamiseks avatud annetustelefonidel saab peresid toetada 5, 10 või 25 euroga. Kogunenud summa jagatakse võrdselt kõigi abivajajate vahel ja nii on selge, kuhu annetus jõuab. Suurimad tänud EMTle ja Elionile heategevusliinide avamise ning vahendustasust loobumise eest, lisaks tänud ka Elisa ja Tele2 operaatoritele, kes samuti vahendustasust loobusid

Annetada saab järgmistele numbritele helistades:

900 7300 – 5 eurot

900 7305 – 10 eurot

900 7310 – 25 eurot

Kõik «Inglite aja» lauljate esitused on eraldi üleval TV3 Plays.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles