Galerii: Evelin Ilves andis üle aasta arsti auhinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Tervise Fond ning portaali www.arst.ee lugejad valisid Eesti aasta arstiks 2014 veresoontekirurgi dr Andrus Loogi, kes töötab Taastava Kirurgia Kliinikus ning on ühtlasi ka selle juht.

Foto: Tiit Mõtus

Dr Andrus Loog on lõpetanud Tartu ülikooli arstiteaduskonna ja õppinud samas aspirantuuris. Aastatel 1991-1992 jätkas ta õpinguid Texase ülikoolis Ameerika Ühendriikides ning töötas külaliskirurgina maailma suurima töömahuga südame- ja veresoontekirurgia keskuses Texase südameinstituudis, mille järel töötas 1992. aastal assisteeriva kirurgina Indiana-Ohio südamehaiglas.

Dr Andrus Loog on Eesti kirurgide assotsiatsiooni juhatuse liige, veresoontekirurgide seltsi juhatuse esimees, rakuravi klastri juhatuse liige ning kuulub rahvusvahelistesse erialaühendustesse.

Aasta arsti valisid portaali www.arst.ee lugejad ning žürii, mille koosseisu kuulusid dr Evelin Ilves, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, rahvusvahelise tervisedenduse assotsiatsiooni asepresident dr Anu Kasmel ja Eesti Tervise Fondi juhatuse esimees dr Eero Merilind.

Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles