Moët & Chandon erapeole saabub tõusev staar Wayne Beckford

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moët & Chandon erapeole saabub tõusev staar Wayne Beckford
Moët & Chandon erapeole saabub tõusev staar Wayne Beckford Foto: AS Prike

Sel nädalal saabub esimest korda Eestisse Euroopas kiiret tähelendu nautiv laulja ja produtsent Wayne Beckford.

Beckford koos oma tiimiga saabub Eestisse eraviisilisel kutsel kohalikku meelelahutusturgu kompama.

Valitud seltskonnal on võimalus ka tema esinemist nautida – Beckford annab erandkorras äärmiselt eksklusiivse kontserdi tuntud šampanjabrändi Moët & Chandon erapeol Lounge Pärlis.
 

Wayne Beckford on produtsent ja laulukirjutaja, kelle laule esitavad sellised artistid nagu Akon, Black Eyed Peas, Rihanna, Gnarls Barkley, Outkast, Seal ja UB40.

Kõik teavad Wayne Beckfordi laule, teadvustamata, et need pärinevad tema sulest. Ühel päeval võttis ta kätte ja otsustas ise rambivalgusse astuda. Nii sündis album «Alpha Omega», mis kannab endas muusikalisi mõjutusi hiphopist, soul'ist, sekka pisut 20ndate swing-hõngu ja reggae't.
 

Beckford sündis Londonis, Inglismaal Jamaica-päritolu vanemate perre ning on elanud ja töötanud Inglismaal, USAs, Prantsusmaal ja Rootsis. Hetkel Prantsusmaal resideeruva Beckfordi järgmine suurprojekt on hitt koostöös maailmakuulsa DJ Bob Sinclariga, millest ta veel rääkida ei söanda, kuid mis ta kahtlemata tõusvast staarist superstaari staatusesse lennutab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles