Galerii: Saara lummas publikut

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 19. augustil esitles laulja Saara Von Krahli baaris oma debüütplaati «Taevamenüü». Lisaks Saarale endale elavdasid show’d Vaherite tsirkuseperekonna tütred, tehes kaelamurdvaid trikke.

Väikse triki tegi ka Saara ise, kui ühe armumisest rääkiva loo ajal lavalt maha astus ja vahepalaks oma kallimat kuumalt suudles.

Ettekandele tulid enamus albumi lugudest, nende hulgas juba tunnustatud «Südamehääl» ja «Saara unenägu», mis kuulajate rõõmuhõigete saatel ka lisaloona esitlusele tuli.

Albumi uusim singel ja nimilugu «Taevamenüü» valiti aga esitluse päeval Raadio 2 nädalademoks ning arvestades palavat aplausi kontserdil, tegid raadiotoimetajad õige valiku.

Saarat olid kuulama-vaatama tulnud nii uudistavad seltskonnategelased, sõbrad-tuttavad kui ka kunded üritustesarjale Estosteroon, mille raames plaadiesitlus toimus.
 

Kiika plaadiesitluse pildigaleriid ning kuula Saara muusikat www.myspace.com/saaraspace.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles