Algab saate «Üks teist» uus hooaeg!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kallaste
Eve Kallaste Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kohalikku staarielu kajastav saade «Üks teist» alustab sügishooaega!


Eve Kallaste poolt juhitud meeleolukas suhtesaade on alates 1. septembrist eetris kolmel päeval nädalas. Kuna teemadeks on vürtsikad suhteteemad läbi eesti staaride silmade, siis on eetriaeg sobivalt hiline - 22.40 Kanal 11-s.

NÄDALA KUUMIM PIDU
Igal nädalal toome teieni reportaaži nädalavahetuse kuumimalt peolt. Sel laupäeval toimus tuliseim pidu Tartus - kes olid kohal, mida joodi ning mida kanti seljas Playboy üritusel, näete juba täna õhtul.

MEES ARVAB
Iga naine tahab teada, mida arvab mees tegelikult truudusest, üheöösuhtest või liiderlikest naistest. Miks ta eelistab noort rumalat tibukest elukogenud naisele või miks ta ei suuda kuidagi truu olla, samas ise oma naiselt rangelt vooruslikkust nõudes?
Sel hooajal vastavad kirjasaatjate murekirjadele mitte psüholoogid, vaid hoopis tuntud ja kogenud eesti mehed!

UUS KONKURSS!
Möödunud hooajal korraldas "Üks teist" konkursi "Eesti otsib suudlusstaari", kus osales võistlejatena 96 paari ehk 192 suudlejat. Eesti esimeseks suudlusstaaride paariks pärjati rahutu tuhkatriinu Mari-Leeni ning tema peigmehe Siete ees hoopis Diane ja Mirko, kes sõitsid romantilisele puhkusereisile Kreetale.

Aga ka sellel hooajal korraldame romantilise konkursi. Nüüd paneb saade paarikesed tantsima! "Üks teist" korraldab sügis-talvisel hooajal konkursi parima tantsupaari leidmiseks nimega "Eesti parim puusanõks".
Osalejateks võivad olla kõik - tuntud ja tundmatud tantsuhuvilised, noored paarid ning memmed-taadid. Tantsuks võib valida stiili vastavalt soovile ning oskustele - kaerajaanist polkani ja tänavastiilist valsini. Ainsaks piiranguks on kohustus osaleda paarina.
Ka selle konkursi parimatele soovime pakkuda parimaid auhindu. Igal nädalal valib saatetiim tantsijate hulgast välja oma lemmikpaari ning nende auhinnaks on öö hotellitoas Radisson SAS. Hooaja võitjapaari saadame meeleolukale ja romantilisele reisile soojale maale. Hääli saavad anda kõik!

Nii et astuge julgelt meie kaameratele ligi kuumematel pidudel või andke endast märku aadressil yksteist@kanal11.ee.

Saade Üks teist on eetris 3 korda nädalas esmaspäevast kolmapäevani kell 22.40!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles