«Intervjuuga» juhtunu nörritab Hollywoodi staare: see oli häkkerite jaoks täielik võit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seth Rogen, James Franco
Seth Rogen, James Franco Foto: SCANPIX

Sony Pictures vandus survele alla ja teatas kolmapäeval, et jätab ära filmi «Interview» kinolinastused.

USA suured kinoketid loobusid filmist, sest grupp nimega Guardians of Peace ähvardas neid terroriga, kirjutab Digitalspy. Sama grupp võttis vastutuse Sonyt tabanud küberrünnakute eest.

Hollywoodi staarid on otsuse üle sügavalt pettunud. Loe, mida kirjutasid kuulsused Twitteris:

Rob Lowe: «Vau. Kõik andsid alla. Häkkerid võitsid. See oli nende jaoks põhjalik ja täielik võit. Vau.»

Michael Moore: «Kallid Sony häkkerid - nüüd, mil te juhite Hollywoodi, paluks vähem romantilisi komöödiaid, vähem Michael Bay filme ja mitte ühtegi «Transformerit».»

Lamarr Wilson: «Olgem nüüd ausad. Mitte keegi ei tahtnudki «Intervjuud» näha. See on tõenäoliselt saast film. Kuid nüüd, kui see on läinud, tahavad seda kõik näha.»

Zach Braff: ««Intervjuu» tühistamine tundub väga hirmsa pretsedendina.»

Bryan Greenberg: «Kas «Intervjuu» lõpus võidavad terroristid? Paistab nii...»

Stephen King: «Sony otsus «Intervjuu» maha võtta on mitmes mõttes rahutukstegev. Vedas, et nad ei kirjastanud raamatut «The Satanic Verses».»

Steve Carell: «See on loomingulisele väljendusele kurb päev.»

Judd Apatow: «Minu arust on täiesti häbiväärne, et kinod ei näita «Intervjuud». Kas nüüd keelduvad nad igast filmist, mis saab anonüümse ähvarduse? Pealegi on nüüd garanteeritud, et seda filmi näeb palju rohkem inimesi, kui oleks näinud varem. Legaalselt või illegaalselt - kõik vaatavad seda.»

Jimmy Kimmel: «See oli mitteameerikalik, argpükslik samm, mis valideerib terroristide tegevust ja seab hirmutava pretsedendi.»

Joss Whedon: «Ma olen nautinud filme, mis mind sügavalt solvasid. Huumori võtmeks on võti debatiks, mõttevabaduseks - erinevuseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles