Kes oleks sinu lemmik MEESTANTSUTÄHT uuel hooajal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes oleks sinu lemmik MEESTANTSUTÄHT uuel hooajal?
Kes oleks sinu lemmik MEESTANTSUTÄHT uuel hooajal? Foto: elu24.ee

Konkurentsitult vaadatuim hittsaade «Tantsud tähtedega» tuleb taas Kanal 2 ekraanile.

Kanal 2 avalike suhete juhi Heili Klandorfi sõnul liigub rahva seas juba igat sorti kuulujutte tänavuste võimalike tantsustaaride suhtes.

Näiteks pakutakse sportlastest osalejateks kaugushüppe Euroopa meistrit Ksenja Baltat, noort kergejõustikulootust Grit Šadeikot ning hiljuti kodumaale naasnud vutiässa Mart Poomi.

Erakondade ja poliitikute rivist kütaks kirgi kindlasti värske punkarist keskerakondlane Tõnu Trubetsky, ministriproua Laine Jänes, skulptor Tauno Kangro ja abilinnapea Yana Toom.

Noortest ja ilusatest läheks loosi ehk Koit Toome mantlipärijad Uku Suviste ja Ott Lepland või siis säravad superstaaridest estraaditähed Birgit Õigemeel ja Jana Kask.

Veidi vanematest ja mitte enam nii ilusatest, kuid siiski värvikatest tegelastest seirataks suure mõnuga kindlasti Kati Murutari, Taimo Toomasti, Marje Hansari ja Eduard Tomani   susside sahinat.

Kirge ja vürtsi lisaksid saatele aga näiteks Tanel Padari ekskaasa Katarina Padar, printsessisaatest oma unistuste printsi leidnud Printsessi-Maarja, rokibeib Angela Aak, skandalist Ken Saan ja riiukukk Aivar Pohlak.

Kes oleks sinu lemmik MEESTANTSUTÄHT uuel hooajal?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles