Koit Toome jõulud: issi peab jõulupühade ajal end välja puhkama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome koos tütrega esinemas
Koit Toome koos tütrega esinemas Foto: Youtube

Peagi on käes jõulud. Siis saab kingitusi, süüa-juua ja perega koos olla. Kuidas aga veedavad oma jõulud Eesti tuntud inimesed? Reporter käis uurimas, kui traditsioonilised on eestlaste jõulukombed.

Foto: Youtube

Koit Toome ja Kaia Triisa tütar Rebecca.

Muusik Koit Toome: Kui antakse seal jõulude ajal paar vaba päeva, siis issi puhkab kõigepealt end välja ja siis õhtul me teeme tavaliselt koos süüa. Siis sööme ja käime kindlasti ka kõikide vanemate juures ning see on tegelikult üks suur söögiralli. See on õudne, et igal pool pead viisakuse pärast sööma.

Sa ise näed väga hea välja. Kuidas sul endal selle söömisega on? Kas saad kõike süüa või pead ikkagi jälgima, mida suhu pistad?

Koit: See ei ole üldsegi kerge. Mida vanemaks saad seda keerulisemaks see kaalu jälgimine läheb. Meie muusikute elutempo on ka selline, et asi on tervislikest eluviisidest võrdlemisi kaugel.

Kuidas veedad jõulud sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles