Tallinn Music Weeki festivalipassid on nüüd müügil!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week: Winny Puhh rokkis Rock Cafes
Tallinn Music Week: Winny Puhh rokkis Rock Cafes Foto: Jelena Rudi

Täna, neljapäeval, 18. detsembril kell 10.00 algab Tallinn Music Weeki festivalipasside jõulumüük.  Festivalipassid hinnaga 35 eurot tulevad müügile Piletilevis. Erisoodustused kehtivad Nordea Platinum, Gold ja Stockmann krediitkaartide kasutajatele ning EMT Topeltpluss klientidele

Briti nädalalehe Observer poolt hiljuti maailma viie parima talvefestivali hulka valitud Tallinn Music Weeki esitleja ja peatoetajana jätkab väärt kultuurisündmuste toetamise eest Aasta Kultuurisõber 2011 tiitli pälvinud Nordea pank. Juba kolmandat aastat on festivali partneriks head Eesti muusikat entusiastlikult toetav EMT ja Elion. Täna müügile tulnud festivalipasside erisoodustused kehtivad Nordea Platinum, Gold ja Stockmann krediitkaartide kasutajatele ning EMT Topeltpluss klientidele.

Tallinn Music Weeki festivalipassid hinnaga 35 eurot on Piletilevis saadaval kuni 3. veebruarini, kui kuulutatakse välja festivaliprogramm ning müügile tulevad ka kontsertide üksikpiletid ja festivalipassi hind tõuseb.

Põhja- ja Baltimaade suurim uue muusika festival ja muusikatööstuse konverents Tallinn Music Week toimub 25.-29. märtsil 2015 juba seitsmendat korda. Festivali põhiprogrammi raames esineb pealinna klubides ja kontserdisaalides üle 200 eripalgelise artisti üle kogu maailma ning publikuks oodatakse üle 20 000 muusikasõbra, neist enamik Eestist ja naaberriikidest.  TMW muusikatööstuse konverentsile  oodatakse osalema üle 800 kohalikku ja rahvusvahelist muusikatööstuse spetsialisti.

Lisaks TMW põhiprogrammile – klubikontsertidele ja konverentsile – toimuvad festivali raames juba traditsiooniks saanud tasuta Linnalava kontserdid, jätkuvad muusikateemaliste vestluste sari «TMW jutud» ning restoranifestival «TMW maitsed».

TMW festivalipass / käepael annab võimaluse liikuda vabalt kõigi festivali kontserdikohtade vahel ja tagab sissepääsu 26., 27. ja 28. märtsil kõigisse programmi kuuluvatesse klubidesse, pakkudes soodustusi ka «TMW Maitsed» restoranides. Festivali kava avalikustatakse veebruari alguses TMW kodulehel

Tallinn Music Week 2015 kuupäevad:

25. – 29. märts: Linnalava, TMW maitsed, TMW jutud

26. – 28. märts: festivali põhiprogramm

27. – 28. märts TMW muusikatööstuse konverents

Festivalipasside hinnad:

35€ kuni 3. veebruarini

45€ kuni 15. märtsini

55€ 16. kuni 28.  märtsini

Nordea panga ja EMT klientidele pakub festival võimaluse soetada festivalipass erihinnaga. Nordea klientidele kehtivad soodustused: Stockmann MC kaardi omanikele -10% festivalipassi hinnast, Gold krediitkaardiga -20% festivalipassi hinnast ja Platinum krediitkaardiga -30% festivali passi hinnast. EMT Topeltpluss klientidele kehtib -20% soodustus festivalipassi hinnast.

Festivalipassid on müügil Piletilevis alates 18. detsembrist kl 10.00.

Tallinn Music Week 2014 numbrites:

34 lava

227 esinejat 21 riigist

149 neist Eestist

22 858 festivalikülastajat

813 konverentsidelegaati, kellest 307 Eestist

506 välisdelegaati

74 694 unikaalset veebilehe külastust 124 riigist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles