Lauljanna Sonique annab Lounge Deja Vu's privaatkontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalimakuulus Inglise lauljanna Sonique annab 10.09.2010 Tallinnas Lounge Deja Vu's privaatse kontserdi
Maalimakuulus Inglise lauljanna Sonique annab 10.09.2010 Tallinnas Lounge Deja Vu's privaatse kontserdi Foto: Lounge Deja Vu

Maalimakuulus Inglise lauljanna Sonique annab 10. septembril Tallinnas Lounge Deja Vu's privaatse kontserdi, mis on tema ainuke kontsert sel sügisel Baltikumis!

Sonique, kelle tuntud hitid Feels So Good, Sky, I Put A Spell On You on teada kõikidele maailma pop- ja klubimuusika sõpradele, külastab Tallinnat teiskordselt.

Eelmisel korral andis lauljanna kontserdi suurele kuulajaskonnale Tallinna Lauluväljakul,  kuid seekordset esinemist saavad nautida vaid kutsutud külalised.

Sonique`i kontsert toimub vanalinna hubases Lounge Deja Vu's koostöös Tuborgi ja Bacardiga.

Lounge Deja Vu laieneb vaid selleks õhtuks kaks korda suuremaks - avades suure lisapeosaali.

Sonique kontserti pressiesindaja Jana Pulk pajatab: «Kontserdist, tuleb kindlasti selle sügise suurim pidu! Vaid üheks õhtuks laiendab Lounge Deja Vu oma ruume, et pakkuda kõikidele külalistele parimat non stop meelelahutust peo algusest kella 21:00st kuni lõpuni, so 06:00ni.»

Õhtu kulmineerub fantastilise Sonique esinemisega, kellel on kavas esitada nii tuntud hitte, kui ka materjali oma uuelt plaadilt. Samuti astub Sonique Deja Vu´s üles DJ-na.

Privaatne kontsert on kõikidele Dejavu klientidele tasuta, kuid eelnev etteteatamine osalemisest on vajalik. Sissepääs toimub listi ja face controli alusel.
 
Äramainimist väärib ka see, et staar üldjuhtudel ei esine tavaliselt nii väikestes kohtades. Samuti, et selliste kuulsuste raiderid ehk siis oma kindlad nõudmised korraldajatele on väga mahukad. Sonique raider erisoovidega on näiteks kaheksa lehekülge pikk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles