Video ja galerii! Dom Party suur ja vallatu sünnipäevapidu ületas rekordeid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Teater säravaim pidu Dom Party sai möödunud reedel, 12. detsembril juba kolme aastaseks. Pidu kogus tuure juba maja ees, kus punane vaip oli juba enne klubi avamist täitunud õhinas sünnipäevakülalistega. Dom Partyle oli seekord tulnud õnne soovima rekordarv kauneid pidulisi.

Dom Party 3.sünnipäeva tähistati kaunite külaliste, küllusliku meelelahutuse ja võrratute artistide keskel. Saalis ja lavadel võtsid külalisi vastu kütkestavad Dom Party diivad, kes võlusid külalisi oma kõige sillerdavamate kostüümide, siredamate säärte ja säravamate naeratustega!

Foto: Maksim Toome

Klubis avati ainult selleks õhtuks privaatne Chivas Regal  lounge, et pakkuda eksklusiivset atmosfääri, kus nautida parimat viskit, head seltskonda ja parimat pidu. Kohapeal olid külalisi tervitamas ka kaunid Chivas Regali ja Magnumi neiud, kes jagasid külalistele mitmeid üllatusi.

Foto: Maksim Toome

Peomeeleolu oli sel korral lausa nii ülevoolav, et klubi hoiti lahti kauem kui tavaliselt. Sel ööl paistis säraküünalde valgus, nagu hommikupäike hämaras klubis, kui iga paari minuti tagant pudeleid laudadesse viidi.

Foto: Maksim Toome

Järgmine Dom Party leiab aset juba jaanuaris, sel reedel leiab aga klubis Teater aset järgmine glamuurist tulvil pidu Great Gatsby, kus Kogu klubi on justkui ajamasin, mis viib sind 1920/1930.aastate stiilsesse ajastusse!

Dom Party 3. Sünnipäev @ Klubi Teater from Klubi Teater on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles