Paide kino kava

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Võluri õpilane” on hoogne seiklusfilm, milles ähmastuvad piirid reaalse ja fantaasiamaailma vahel, kui iidne võitlus hea ja kurja vahel lööb lõkkele tänapäeva suurlinnas.
”Võluri õpilane” on hoogne seiklusfilm, milles ähmastuvad piirid reaalse ja fantaasiamaailma vahel, kui iidne võitlus hea ja kurja vahel lööb lõkkele tänapäeva suurlinnas. Foto: outnow.ch

Teisipäeval (24. august), kolmapäeval (25. august) ja neljapäeval (26. august) kell 19 Paide kinos film „Võluri õipoiss“. Pilet 35 ja 40 krooni.

Balthazar Blake (Nicolas Cage) on meisterlik võlur, kes elab keset tänapäevast Manhattanit, püüdes linna kaitsta oma põlise vihavaenlase Maxim Horvathi (Alfred Molina) eest. Balthazar ei suuda seda teha üksinda, seepärast võtab ta appi Dave Stutleri (Jay Baruchel), pealtnäha tavalise tüübi, kelles näib peituvat varjatud andeid.
Võlur annab enda õpilasele nõiakunsti kiirkursuse ja üheskoos püüab see kokkusobimatu paar peatada pimeduse jõud. Dave peab võtma kokku kogu oma vapruse, et üle elada kurnav väljaõpe, päästa linn ja võita unistuste tüdruku süda.
”Võluri õpilane” on hoogne seiklusfilm, milles ähmastuvad piirid reaalse ja fantaasiamaailma vahel, kui iidne võitlus hea ja kurja vahel lööb lõkkele tänapäeva suurlinnas. Osades Nicolas Cage (”Rahvuslik aare”), Jay Baruchel (”Troopiline kõu”), Alfred Molina (”Ämblikmees 2”), Monica Bellucci (”Vennad Grimmid”), Teresa Palmer (”Vimm 2”), Toby Kebbell (”RocknRolla”) jt. Lavastas Jon Turteltaub (”Rahvuslik aare”), filmi tootjaks on Jerry Bruckheimer (”Pärsia prints: Ajaliiv”, ”Kariibi mere piraadid”).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles