James Bond joob filmis «Spectre» sponsoreeritud viinamartiinisid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondina
Daniel Craig James Bondina Foto: cinefantastiqueonline.com

Eksklusiivse viina bränd Belvedere, mille omanik on  LVHM Group, on uue James Bondi filmi «Spectre» sponsor.

Seega saab järgmise aasta novembris vaatajateni jõudvas uues Bondi filmis näha superagenti joomas just Belvedere`i viinaga valmistatud martiinisid, edastab businessinsider.com.

Varasemate Bondi filmide sponsoriteks on olnud sellised alkoholitootjad nagu Heineken ja Smirnoff.

Belvedere aga tõstab oma eksklusiivsusega lati kõrgemale.

Belvedere Vodka president Charles Gibbs sõnas, et filmile sponsoriks hakkamine on nende senine suurim reklaamikampaania.

Ta loodab, et Bondi filmi abil saab nende bränd maailmas veelgi tuntumaks ning toob esile ka nende toote kvaliteedi.

Belvedere annab välja kaks Bondi filmiga seotud uut viina (1,75 liitrit), mida toodetakse limiteeritud koguses. Viinasid tutvustati eile Londoni filmimuuseumi üritusel.

MI6 on on viide agent 007 tööandjale ning sellel on allkiri sinise tindiga nagu seda kasutavad dokumentide allkirjastamiseks MI6 töötajad. Belvedere vahetas neil pudelitel välja tavapärase Belvedere palee kujutise, asendades selle MI6 peakorteri pildiga.

Selliseid pudeleid villitakse vaid 100 ning neid ei ole võimalik osta. Need saavad endale Bondi fännid, kes on nõus oksjonil üsna suure summa välja  käima.

Teine eksklusiivne viin kannab nime 007 Silver Sabre. Tegemist on metallist pudeliga, mida valgustavad sisseehitatud LED-lambid.  Seda saab osta järgmisel aastal vaid valitud poodidest.

Belvedere viina tegemiseks kasutatakse Poolas kasvatatavat Dankowskie rukist. Samuti pärineb valmistamiseks kasutatav mineraalvesi Poolast.

Filmis «Spectre» näeb James Bondi rollis Briti näitlejat Daniel Craigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles