Vaata: ansambel Traffic pani oma pöörase aasta ühte videosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traffic
Traffic Foto: elu24.ee

Ansambel Traffic avaldas 2014. aastat kokkuvõtva video. Videosse on pandud eredaimad mälestused kontsertidest käesoleval aastal. Materjal on osalt ise filmitud, ent kasutatud on ka internetiavarustest teiste poolt ülesvõetut. Vahele on lisatud meeleolukaid varem avaldamata fotosid bändimeeste endi telefonidest.

Stig Rästa jaoks oli 2014. aastal tegu tema elu tihedaima kontsertgraafikuga. «Suurema osa vabast ajast veetsime üha järgmisi ja järgmisi kontserte planeerides. Mina tahaks isiklikult tänada kõiki, kes meid rõõmsalt vastu võtsid ja heade emotsioonidega jälle edasi saatsid,» sõnas Trafficu kitarrist. «Peale sellist aastat läheme ka hea meelega stuudiosse ja proovime seda emotsiooni ja veel paljugi uut lindile saada,» lisas selleaastase Trafficu hittloo «Für Elise» autor.

Foto: Karli Saul / Arno Saar / Õhtuleht

Rästale sekundeerib ka Trafficu solist Silver Laas: «Mul on tõesti ääretult uhke tunne, et meil on bändiga selline aasta selja taga. On olnud väga palju kontserte ja palju toredaid väljasõite. Kaheksa aasta jooksul on sõpradest saanud väga-väga head sõbrad. Kogu see igapäevane ninapidi koosolemine ühendab,» ütles ta. «Nüüd tuleb veidi rahulikum jõuluaeg ja siis juba õige pea Aastahitt 2014. Loodame parimat!» lõpetab Laas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles