GALERII! Julia Havanskaja Couture esitles uut kollektsiooni Absinth

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõulude eel, 11. detsembril rõõmustas disainer Julia Havanskaja vaatajaid oma uue kollektsiooniga Absinth. Esitlus toimus St. Olav Hotelli suures saalis

Foto: Maksim Toome

Ürituse korraldaja ja show lavastaja oli stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein. Üritust väisasid tuntud kunsti-, meedia- ja show-bisnessi tegelased.

Modellide imagot täiendasid moe-show'l L'Oréal Paris professionaalid, jumestuskunstnik Jana Lentovits ja juuksurid Alisa Morohova, Darja Semjonova. Modellid kandsid jalatseid kaupluselt REM.

 

Uus kollektsioon Absinth on inspireeritud 20. sajandi algusest.

Kollektsiooni nimetus tuleneb tol ajal populaarsest alkohoolsest joogist poeetide ja kunstnike hulgas. See oli uute otsingute ajastu – kunstnikud ja skulptorid otsisid uut vormikeelt. Maalikunst muutus stiliseerituks ja geomeetriliseks, mida võib näha tolle aja kuulsate meistrite Picasso, Kandinsky, Chagalli ja teiste töödes.

 

Kollektsiooni põhimõtteks on ühildada ühildamatut.

Seda võib näha kasutatud materjalides – nahk ja šifoon. Rangelõikelised jakid ja tuunikad kombineerituna pikkade lehvivate seelikutega. Romantilisus ja rangus. Ka kollektsiooni värvigamma põimub tollase moega – kasutatakse pastelseid toone, mida on hea rõhutada geomeetriliste aksessuaaridega. Õrnus ja geomeetria.

 

Rõivaste rafineeritus ja peenus annab tunnistust kunstniku laitmatust maitsest. Töös eraklientidega rakendab disainer alati individuaalset lähenemist.
 
Vaata pildigaleriid!
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles