Unistuste-Roberto korraldas Mustpeade majas piduliku Colonna heategevusgala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 6. detsembril kutsus Colonna Kinnisvara oma koostööpartnerid heategevuslikule galaõhtule, et teha kokkuvõtteid lõppevast aastast ning toetada Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi.

Foto: Maksim Toome

Mustpeade majas toimunud aastalõpugalale saabunud külalisi tervitas Colonna Kinnisvara juhatuse liige Roberto de Silvestri oma kauni kaaslannaga.

Foto: Maksim Toome

Teist aastat toimunud Colonna gala toetas Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi aastalõpukomapaaniat, mis tänavu kogub annetusi peretubade renoveerimiseks. Õhtu naelaks oli ahvatlevate auhindadega heategevuslik loterii, mida viisid läbi Iris Tomson (paremal) ja Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi tegevjuht Eeva Kauba.

Foto: Maksim Toome

Oma panuse andsid ka Embassy of Fashioni moemaja show's üles astunud modellid, kes annetasid oma tasu Pelgulinna sünnitusmajale. Teiste hulgas näitasid kauneid õhtukleite Janne Klooren, Heti Tulve, Adele Rüütel ja Sandra Ude.

Loosipiletite müügi ja annetuste toel koguti Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi heaks 6270 eurot.

Pidulikku õhtut juhtis Eda-Ines Etti, kes astus üles ka muusikalise kavaga. Hoogsate kabaree-etteastega rõõmustasid külalisi Utopia  Entertainmenti tantsijad.

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

Colonna Kinnisvara ja Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi koostöö sai alguse mullu detsembris, kui alustati heategevusaktsiooni uue ja kaasaegse kuvöösi ostuks.

Käesoleva aasta veebruaris anti 12 000 eurot maksev aparaat Pelgulinna sünnitusmaja intensiivravi osakonnale üle. Tänavune aastalõpukampaania on suunatud sünnitusjärgsete peretubade värskendamiseks, et uue elu algus oleks helge ja mõnus.

Oma panuse Pelgulinna sünnitusmaja peretubade värskenduskuuri toetuseks saate anda toetusfondi telefoninumbritel. Valides numbri 900 6000, annetate 5 eurot; numbril 900 6100 aga 10 eurot.

Annetusi saab teha ka ülekandega SA Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi pangakontodele: EE912200221014760940(Swedbank), EE871010220049001018 (SEB) ja EE883300333007640004 (Danske Bank). Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi kohta saab pikemalt lugeda aadressil www.aitaalustadaelu.ee

Foto: Maksim Toome

Ärimees Andres Peets koos elukaaslase Janne Klooreniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles