Eesti Muusikaauhinnad 2015 jagatakse kätte 15. jaanuaril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2014, Facelift Deer
Eesti Muusikaauhinnad 2014, Facelift Deer Foto: promo

Tunnustused 2014. aasta parimatele artistidele jagatakse välja Eesti Muusikaauhindade ajaloo glamuurseimal üritusel, mis toob kokku kogu meie muusika- ja meelelahutustööstuse. Kõik muusikasõbrad saavad alates tänasest soetada gaala pileteid.

Suurima muusikalise uuendusena tuuakse sel korral lavale sümfooniaorkester, mis saadab kõikide artistide esitusi. Orkestraalsed erilahendused luuakse igale etteastele eraldi. Seni katsetamata keeruline lahendus põimib live-telesaates kokku sümfooniaorkestri pop-, rock- ja folkmuusikaga. Õhtu jooksul auhinnatakse teiste seas aasta parim naisartist, meesartist, ansambel, laul ja album.

Nagu ka eelnevatel aastatel on EMA 2015 üllatusterohke artistide paraad ning suurejooneline Eesti muusikatööstuse tähtsaimate auhindade kättejagamistseremoonia.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eelmisel korral olid EMA suurimad võitjad Kõrsikud, Facelift Deer ja Leslie Da Bass, kes kõik viisid koju kaks trofeed. Hinnatuima, Aasta Albumi tiitli võitis Lenna plaadi «Teine» eest. EMA 2014 galakontserdil astusid üles Birgit Õigemeel ja Vallatud Vestid, Facelift Deer, Kerli, Kõrsikud, HU?, Lenna, Metsakutsu ja Grete Paia, Winny Puhh, Karl-Erik Taukar, Anne Veski.

Eesti Muusikaauhindade nominendid ja võitjad valib välja professionaalne üle 100-liikmeline žürii. Oma hinnangu andmisel ei võta žürii arvesse albumite müüginumbreid ega laulude raadioedu.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldatava Eesti Muusikaauhinnad 2015 toimub 15. jaanuaril Nordea Kontserdimajas

Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles