Raadio saatejuhid kardavad loomauudiseid!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudis sebra ja eesli ristsugutisest tekitas raadioeetris paanika.
Uudis sebra ja eesli ristsugutisest tekitas raadioeetris paanika. Foto: OVE MAIDLA/PM/SCANPIX BALTICS

Täna tähistab Võrus oma 16. sünnipäeva raadiojaam Ring FM, mille tegijad meenutavad sünnipäeval naljakamaid seiku raadiotöö argipäevast.

“Kõige raskemad on looma- ja loodusuudised,” märkis Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Lõuna-Eestis leviva raadiojaama hommikuprogrammi “Hommik Ringis” saatejuht Kalle Paas. “Hiljuti oli meil uudistesaates lugu sellest, kuidas looduskaitsealal sündis sebra ja eesli ristsugutis. Mina istusin ja jälgisin, kuidas uudistetoimetaja muigama hakkab. Muigest kasvas naer. Olin valmis juba programmiga ruttu edasi minema, ent toimetaja tõsines korraks. Kuni ta pidi taas mainima nii sebrat kui eeslit. Siis läks kõik hukka.”

Ring FM-i helirežissöör Tiit Kõllile meenub uudistetoimetajast praktikant, keda vedas alt silmaring. Praktikant luges eetris ette Vene patriarh Aleksius II puudutavat sõnumit. “Aleksius iii-iii, niimoodi ta need täishäälikud püüdlikult välja hääldaski,” naeris Kõlli.

Raadio eetrisse on jõudnud ka jubedaid tervitusi.

“Näiteks on kuulajad raadiosse saatnud tervitusi kellegi vanaema surma puhul ning noor ja roheline saatejuht on tervituse südamerahuga eetrisse hõiganud,” meenutas Ring FM-i päevase programmi juht Marko Kiljak.

Ring FM-i 16. sünnipäeva tähistamine päädib 20. augustil Võru linnas peetava peopäevaga. Tamula rannas mängivad raadiosaatejuhid võistu showvõrkpalli, vastasteks raadiokuulajad ja professionaalsed võrkpallurid. Linlased, külalised ja raadio sõbrad saavad kaasa lüüa jõu- ja rammukatsumistes ning õhtu naelaks on pidu klubis Madhouse. Peol esinevad raadio DJ-d ja Ott Lepland.

Järgmisel reedel 27. augustil, tähistatakse Ring FM-i 16. sünnipäeva ka Tartus, Club Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles