«Kodu keset linna» uues majas algavad kohe sekeldused

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodu keset linna - köök
Kodu keset linna - köök Foto: TV3

Sügishooajal vanalinnast Piritale oma majja kolinud «Kodu keset linna» pere naudib elukohavahetust ning võimalust avaras kodus mõnuleda. Uus kodu tähendab aga ka uusi tuttavaid ja uusi sekeldusi.

Hannese probleemide tõttu Toompea korterist Piritale Heleni majja kolinud seriaalipere tunneb kolimisest heameelt - ruumi on rohkesti nii majas sees kui väljas.

Uues kodus on maitsekalt sisustatud elutuba, kus õhtuti praksub kamin; stiilne kodukontor; lihtne köök,  trepihall ning lisaks teise korruse magamistoad ja Liisi tuba. Tegelasi hakkab nägema ka väliterrassil korvtoolides juttu vestmas ja pubis, mis on varasemast märksa värvilisem.

Uus kodu tähendab aga ka uusi sõpru, kes parajalt segadust tekitavad, nii äri- kui isiklikul pinnal. Ei lähe kaua, kui naistesõjas leidab end Sten, armukolmnurgas Henri, õnne tipul keegi senistest hädavarestest ning kergeusklikkuse hukatuslikus kuristikus pereisa ise.

Tuttavate tegelaste kaardiväele lisanduvad fotograaf Lenka (Külli Teetamm), Hannese sõber Rasmus (Üllar Saaremäe) ning Betti sõbratar Anni (Agnes Aaliste).

«Kodu keset linna» stsenaristideks on uuel hooajal Mihkel Ulman, Livia Ulman ja Andris Feldmanis. Sarja tootja on BEC.

«Kodu keset linna» alustab uut hooaega 30. augustil, kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles