Räppar Reket avaldas esimese muusikavideo, mis on kummardus Lasnamäele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Räppar Reket aka Tom-Olaf Urb
Räppar Räppar Reket aka Tom-Olaf Urb Foto: promo

Täna avaldas Tallinnast pärit muusik Reket aka Tom-Olaf Urb värske muusikavideo 2015. aasta kevadel ilmuva albumi esimesele väljalaskele «Võit».

«Võit» on eepiline räpplaul, mis kutsub inimesi üles järgima omaenda rada ja endast alati parimat andma.
 
«Video teeb kummarduse pealinna idaosale Lasnamäele; rajoonile, kus möödus peaasjalikult mu lapsepõlv. Lasnamäe voolis mu iseloomu ja õpetas mind nii, nagu tal kombeks on,» paljastab artist oma esimese muusikavideo tausta.
 

Reketi debüütalbum «Kajapark» ilmus aastal 2008, pärast mida viis tee räppari maailma avastama. Pikemalt peatus ta nii Los Angeleses kui Londonis. Viimases omandas artist helikunstialase kõrghariduse, mis on suuresti inspireerinud artisti hip-hopi piire painutavat stiili. 
 

Reket on varasemalt koostööd teinud artistidega meilt ja mujalt - Põhjamaade Hirm, Genka, Gaël Faye (Pariis), DJ JS1 (New York) on vaid mõned nimed, kellega koos loodud muusika on aidanud kujundada Reketile iseloomulikku helikeelt.
 
«Võit»
Sõnad - Tom-Olaf Urb
Muusika - Kristjan Vool, Gert Laanemets 
Operaator, Montaaž - Felix Laasme
Režii - Juhani Särglep 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles