Terminaator, HND ja Revolver korraldavad laupäeval vägeva rokipeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Terminaator
Ansambel Terminaator Foto: promo

Sel laupäeval, 13. detsembril, annavad Rock Cafes kontserdi Eesti pop-rocki lipulaev Terminaator, lisaks astuvad lavale ka HND ja Revolver. Piletid kontserdile on juba müügil Piletilevis.

Laupäeval, 13. detsembril, esinevad Rock Cafes kolm Eesti rockbändi - Terminaator, HND ning Revolver. Terminaator rokisõbrale pikemat tutvustamist ei vaja - bänd on tegutsenud juba pea 28 aastat ning selle aja jooksul on välja antud hulganisti hittlugusid, mis Eesti rahval kahtlemata südame kiiremini põksuma panevad. Suur osa neist tuleb kindlasti esitamisele ka Rock Cafe kontserdil. Bänd ei ole Rock Cafes esinenud juba poolteist aastat ning ootab üleastumist väga. See jääb ka 2014. aasta viimaseks avalikuks Terminaatori kontserdiks Tallinnas.

Foto: promo

Lisaks Terminaatorile astub lavale ka HND, kes üllitas äsja uue muusikavideo loole «Allaandjad». Videos on kasutatud kaadreid Estcoy-16 missioonilt, mille on üles võtnud reaalsetest lahingsituatsioonidest peamiselt nooremseersant Erik Tikan. Video ei ole valminud Eesti Kaitseväe tellimusel, vaid on sügav kummardus HND poolt kõigile vapratele sõduritele, kes päevast päeva riskivad oma eluga. “Allaandjad” on ühtlasi ka stiilinäide järgmisel aastal ilmuvalt täispikalt albumilt.

Foto: promo

Kolmanda esinejana näeb laval ansamblit Revolver, kes alustas tegevust 2009. aastal Tallinnas. Revolveri pungi-, kantri- ja metalisugemetega muusikat on kasutatud erinevatel kogumikel ja ka filmides.

Foto: promo

Kolme rockbändi ühine kontsert toimub juba laupäeval, 13. detsembril Rock Cafes ning pileteid kontserdile saab juba osta Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles