Galerii ja video! Grete Klein kergitas loori «Padjaklubi» tegemistelt ja rääkis oma fännidest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 fotograaf püüdis Chihuahua Sõprade Liidu jõulupeol kinni «Padjaklubi» staari ja lauljatari Grete Klein ning uuris temal lähemalt, mis teda üritusele tõi.

«Mind tõi üritusele minu väike koer Pätu, kes on nüüd juba päris läbi, sest päev on pikk olnud,» tutvustas Grete Klein oma armsat sülekoerakest, kes naise imagoga ideaalselt kokku sobib. Nimelt oli Grete üritusel päeva juht.

Foto: Erlend Štaub

«Minu koer on alandlik ja vaoshoitud ning kuulab ilusti minu sõna,» iseloomustas kaunitar Elu24le oma süles mõnulevat lemmiklooma.

Juttu tuli ka äsja teise hooaja lõpetanud telesarjast «Padjaklubi» ning Klein lubas, et on lootus kevadel tulla välja ka kolmanda hooajaga. Lisaks on tulemas TV3 eetris aastavahetuse eri, kus sarja tüdrukuid näha saab.

Foto: Erlend Štaub

Kuidas saab Klein hakkama oma hullunud fännidega?

«Minu fännid on kõik väga armsad ja toredad ja mulle saadetakse palju igasugust nänni ja kirjutatakse luuletusi,» rääkis Klein ja loetles ette, mida fännid talle saatnud on.

Vaata videost, mida soovib kaunitar Elu24 lugejatele jõuludeks ja uueks aastaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles