Mossis kass on omanikule toonud tulu ligi 100 miljonit dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grumpy Cat, õige nimega Tardar Sauce
Grumpy Cat, õige nimega Tardar Sauce Foto: SCANPIX

Maailmas kuulsaks saanud Grumpy Cat (Mossis kass) on oma ameeriklasest omaniku jõukaks teinud, tuues talle sisse ligi 100 miljonit dollarit.

USAs Arizonas Morristownis elava Tabatha Bundseni kass, kelle tegelik nimi on Tardar Sauce, on osutunud rahaallikaks, edastab The Telegraph.

Kassil on oma lehekülg, kus ta igapäevaseid tegemisis kajastatakse ning ta on populaarne ka sotsiaalmeedias. Lisaks on Crumpy Cat`il rida temanimelisi tooteid, raamatuid ja varsti ka film.

Bundenseni sõnul on ta oma kassi ootamatust populaarsusest üllatunud.

«Juba lühikese ajaga hakkas ta mulle raha sisse tooma. Sain selle tõttu lõpetada töö ettekandjana. Olen saanud oma kassi tõttu palju erinevaid pakkumisi, mis raha sisse toovad,» teatas ameeriklanna.

Grumpy Cat´i sissetulekud on suuremad kui mitmetel Hollywoodi esimese suuruse staaridel.

Samuti teenib see kass enam kui maailmakuulus Portugali päritolu jalgpallur Cristiano Ronaldo.

Kassile annab kummalise mossis ja pisut tigeda näolime geenihaigus.

Tardar Sauce hakkas kuulsust koguma kui ta perenaine temast esimese foto internetti riputas. Instagramis on tal nüüdseks 521 000 järgijat ning Twitteris 255 000 järgijat.

Mossis kassi nime kannavad mitmed tooted, kaasa arvatud jääkohv Grumppuccino. Samuti on see kass kassitoidu Friskies reklaamnägu.

Möödunud aastal ilmusid nimetatud kassist fotod mainekate väljaannete The Wall Street Journal ja New York Magazine esikaanel.

Grumpy Cati ekraanidebüüt tuleb varsti filmis «Grumpy Cat´s Worst Christmas Ever». Filmiasjatundjate sõnul on see nagu segu filmidest «Home Alone» ja «Die Hard».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles