Nägu kõlab ja hääl paistab! Kristel Aaslaid tõi lavale vägeva muusikalinumbri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Kristel Aaslaid
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali peaproov, Kristel Aaslaid Foto: Viktor Burkivski

Kristel Aaslaid muundus «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja finaalis Disney multikast «Frozen» tuntud kuninganna Elsaks ja laulis tema tunnusballaadi «Let It Go».

«Ma mõtlesin ,et ma olen ainus eesti laulja, kes pole kunagi muusikalis osalenud. Nüüd ma osalesin suisa muusikalis Lumekuninganna, mille üle on mul väga hea meel. See oli nii lummav, et ma oleks võinud ka puud mängida, kui vaja oleks olnud,» kommenteeris Tanel Padar.

«Küll sa oled tore inimene. Mul on nii hea meel, et su nägu kõlab ja hääl paistab mulle tuttavalt nüüd. Ma usun, et sul seisab ees kohutavalt huvitav elu ja kihvt karjäär,» ütles Andrus Vaarik.

«Ma isiklikult lootsin, et sa teed sellest filmist lumememm Olavi osa. Aga ka see tuli sul väga hästi välja,» kiitis Olav Osolin.

«Koidu ja Kaia tütrel on üsna varsti sünnipäev ja ta on väga suur Elsa fänn, nii et vähemalt üks tööots on sul kindlalt olemas. Kuna ma tean, et Eestis on neid kohutavalt palju, siis ma tean, et vähemalt kaks aastat tööd on sul olemas. Tööpõld on suur ja lai. Kuna see on ka Euroopas ja maailmas väga tuntud, siis hakka aga kütma!» soovitas Tanja Mihhailova.

Kuidas meeldis Kristeli etteaste Sulle?

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles