Saada meile Ühtelaulmise pilte!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu.
Laulupidu. Foto: Raigo Pajula

Reedel, 20. augustil toimub meil siin Eestis terves maailmas ainulaadne sündmus: digitaalne laulupidu Ühtelaulmine.


Põltsamaal Sõpruse pargis esitab ühendkoor armastatud Eesti dirigentide juhtimisel kaheksa tuntud isamaalist laulu. Pilt kantakse Kanal2 teleülekande vahendusel üle kogu Eestimaa. Samal ajal on üle Eesti kogunenud sadadesse erinevatesse kohtadesse koorid ja lihtsalt lauluhuvilised seltskonnad, kes saavad reaalajas dirigentide taktikepi all neid lugusid kaasa laulda.

Sajast korraldajate poolt valitud kohast tehakse omakorda internetiülekanne ja kõik need 100 akent kuvatakse Tallinnas Vabaduse väljakul suurel ekraanil. Nii tekibki sellele ekraanile suur Ühtelaulmine, kuhu mahuvad korraga laulma pea kõik lauluhimulised Eesti inimesed.

Mine sinagi oma kodukoha Ühtelaulmisele, tee sellest tore pilt ja saada meile aadressil toimetus@elu24.ee. Meili teemareale kirjuta «ühtelaulmine“. Teeme sellest ühe vahva galerii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles