Rokkar Tanel Padar pakib imeilusaid jõulupakke!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste pühapäevases saates "Tõuse ja sära" pakivad ilusaid jõulukinke Tanel Padarile lisaks ka Ott Lepland ja Jalmar Vabarna.
Maire Aunaste pühapäevases saates "Tõuse ja sära" pakivad ilusaid jõulukinke Tanel Padarile lisaks ka Ott Lepland ja Jalmar Vabarna. Foto: ETV

Maire Aunaste selle pühapäeva saates "Tõuse ja sära" hakkavad ilusaid jõulukinke pakkima Tanel Padarile lisaks ka Ott Lepland ja Jalmar Vabarna. Otil ei õnnestu see kohe üldse ja teised narrivad: "Ta on noorem, temal on ikka pruuti vaja, kes ilu majja tooks!"

Foto: ETV

Ansambel Vallatud Vestid laulavad ka ja tutvustasid oma uut kontsertkava Kiigume koos, mis sai alguse Taneli ja Bonso vanast sõprusest.

Laulda kellegagi koos on alati palju rõõmsam ja toredam, leidsid Vallatud Vestid ja kutsusid 17.detsembrist toimuvaks neljaks kontserdiks endale seltsi ansambli Kõrsikud.

“Kõige tähtsam asja juures on muidugi see, et meie oleme lihtsalt laval väga pisikesed,” muigab Vallatute Vestide esindaja Tanel Padar täpsustades, et tegelikult on Kõrsikute näol tegemist lihtsalt väga hästi Vallatute Vestidega kokkusobiva kooslusega . “Omavahel sobivad kokku nii meie kuinende muusika, üldine maailmavaade ning tegemist on lihtsalt väga heade sõpradega”.

Foto: ETV

"Tõuse ja sära" pühapäeva hommikul kl 10 ETVs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles