Kust otsida härra Õiget?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham Armani aluspesureklaamis
David Beckham Armani aluspesureklaamis Foto: Planet Photos

Õigete meestega kohtumiseks tuleb käia õigetes kohtades.

Buduaar koostas nimekirja kohtadest, kus saate oma saaki varitseda.

Jõusaal

Musklimehed võivad ehk pisut kinnisidee küüsis vaevleda või isegi igavad olla, aga pidage meeles, et nad on vormis, vananevad kenasti ja mis kõige tähtsam, suudavad voodis kauem vastu pidada. Jõusaali meeste lõks on joogiveekraan - jälgige meest ning vaadake, et teil tuleks janu täpselt samal hetkel ning lähenege talle.

Kokteili- ja veinibaarid ning peod

Leidke üles oma ihaldusobjekt (kontrollige esmalt abielusõrmuse puudumist!) ja jälgige, millal ta baarileti juurde läheb. Järgnege talle. Naeratage meeldivalt, ulatage talle raha ja küsige, kas ta võiks teie joogi koos enda omaga tellida.

Suitsetamiskohad

Isegi siis, kui te jälestate suitsetamist, on see väga hea vahend kellegi püüdmiseks. Seal on võimalik näha, kuidas inimesed klubi ilustava valguse alt eemal tegelikult välja näevad ning seal ei tule karjuda üle muusika. Kõik räägivad üksteisega ja puudub nügimine nagu klubis.

Põhjuseid, miks härra Õige leidmiseks on head kohad ka hotelli baarid, jooksuklubid, muuseumid ja ühistransport, loe Buduaarist.

Kallis lugeja, kust leidsid sina oma härra Õige?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles