Saara debüütalbum nüüd valmis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara, Taevamenüü
Saara, Taevamenüü Foto: Saara

Kevadel oma singliga  «Saara Unenägu» raadiotes populaarsust kogunud lauljatar Saara on valmis saanud oma debüütplaadi «Taevamenüü».

«Olen seda juba nii kaua oodanud,» õhkab Saara Kadak (19), kes on albumi jaoks stuudiot väisanud juba möödunud aastast saadik. Talveks visati pillid nurka, kuna usin laulja keskendub kooliajal näitlemisõpingutele Viljandi Kultuuriakadeemias.

«Kogu albumi valmimise protsess oli minu jaoks väga põnev, see on mulle palju õpetanud, näiteks stuudiotöö kohta. Ning laval lauljana üles astumine erineb üsna palju näitleja omast,» loetleb neiu uusi kogemusi.

Saara usub, et igaüks leiab albumilt oma lemmikloo. «Minu jaoks on nad muidugi kõik väga mõnusad ja huvitavad,» lisas ta.

Soovijail on võimalik plaadimaterjaliga tutvuda sel neljapäeval, 19. augustil Von Krahlis toimuval üritusel ESTOSTEROON, kus Saara suure osa oma vokaal-elektroonilisest albumist ette kannab.

Lisaks Saarale astub peol üles nauditavate live’de poolest tuntud ansambel Tolmunud Mesipuu ning maitsekat kodumaise maiguga muusikat mängivad ka erinevad DJ-d.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles