Hooaja viimases «Punkris»: Arvo Kukumägi, Angela Aak ning kaunid modellid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 12 krõbesaade «Punker»
Kanal 12 krõbesaade «Punker» Foto: Kanal 12

Kanal 12 krõbesaate «Punker» hooaja viimases osas on täna külas näitelegend Arvo Kukumägi ehk Kuku, kellel töös uus filmiroll ning elu tumedamad leheküljed seljataha jäetud. 

«Rehepapi» filmi võtete tõttu pikka habemesse peitunud Kuku räägib näitlemisest ning sellest, kas ta on praegu õnnelik.

Foto: Kanal 12

«Punkri» pehmele diivanile jõuab ka muusik Angela Aak, kes selgitab, kas ta on endise bändikaaslase Leaga tülis või mitte. Punkrilistele toovad palju elevust kaunid modellid Laura Kõrgemägi ja Kerstin Koort, kes lõid äsja uue modelliagentuuri.

Foto: Kanal 12

Rubriigis «Poliitik vabandab» teeb täna väga otsekohese avalduse Artur Talvik. 50 euro väljakutse võtab seekord vastu noormees, kes paneb kinnisilmi relva kokku ja lahti. Kõigile külalistele pakuvad aga nii rõõmu kui elevust stuudiosse sattunud Aafrika hiidteod.

Kanal 12 krõbesaade «Punker» avab oma uksed täna kell 22:30. Saadet juhivad Marge Tava, Aleksander Ots ja Marek Reinaas. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles