«Tõeline eestlane» on kohal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus seltskonnamäng «Tõeline eestlane»
Uus seltskonnamäng «Tõeline eestlane» Foto: promo

Poelettidele on jõudnud uus, lõbus ja nutikas seltskonnamäng «Tõeline eestlane».

Selles mängus tegutsevad kaheksa täiesti tavalist eestlast – rikas õpetaja, aus poliitik, puhanud arst, õnnelik teenindaja, tark sportlane, tundmatu kuulsus, helde ärimees ja näljane kokk. Koos nendega läbi mängu liikudes peab vastama põnevatele Eesti-teemalistele küsimustele, aga võib ka sattuda kelmikate üllatuste peale. Võitja on see, kes kõige esimesena õnnelikult koju jõuab.

«Tõeline eestlane» on lihtne ja lõbus mäng kõigile eestimaalastele, mida on mugav mängida kus tahes – peolauas, rongis, kas või rannaliival suvepäikese all, suurema seltskonnaga või hoopis päris üksi. Mängul on la maailmas ainulaadne raamatul põhinev «mängumootor».

Foto: promo

Mängu autorid Tarmo Tuule, Katrin Kurik ja Külli Nidermann on varem loonud populaarsed mängud «Mälumängudoomino», «Laste mälumängudoomino», «Eestimaa mäng», «Sõnadžungel» ja kirjanduslik mälumäng «Raamat».

Haara mäng ja testi, kui tõeline eestlane sa oled! Veebis saad mängu proovida siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles