Tallinn Music Week ja Elephants From Neptune avavad festivali uue hooaja peoga Helsingis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune
Elephants From Neptune Foto: Tiit Mõtus

Sel neljapäeval, 4. detsembril annab Tallinn Music Week koostöös Soome muusikafirmaga Fullsteam festivalihooajale avalöögi Helsinki armastatud muusikaklubis Kuudes Linja.

2013. aastal Tallinn Music Weeki ja Skype’i poolt muusikalise maailmamuutja auhinna pälvinud ja Soome juhtiva muusikaagentuuriga Fullsteam Records lepingu sõlminud Elephants from Neptune esitleb Soomes oma sügisel ilmunud teist albumit «Pressure & Pleasure». Publikut ja kriitikuid pingestanud ning joovastanud robot-rokist ja psühhedeelsest kärinast laetud abumit äsja Lätis esitlenud Elephantsidel seisab Soome etteaste järel ees ka kolmest kontserdist koosnev tuur Leedus.

Foto: Tiit Mõtus

Meie rokijumalate soosikutele sekundeerib Fullsteami tulevikulootus, hiljuti ka Tallinnas Von Krahlis eduka kontserdi andnud põhjanaabrite powerpopi punt Wedding Crashers. «Elu edetabelite» väärilise plaadiseti serveerib peolistele Raadio 2 peatoimetaja Kristo Rajasaare ja uut Soome indimuusikat tutvustab Radio Helsinki saatejuht Nick Triani.

Kontserdiõhtule eelneb esitlus, kus Tallinn Music Weeki alamfestivali «TMW maitsed» stiilis hõrke suupisteid pakub restorani Diip peakokk Toomas Lääts ning välja kuulutatakse tänavuse festivali uudised. Kõigi peol osalejate vahel loositakse välja reis kahele märtsi kuus toimuvale festivalile koos laevapiletite ja majutusega.

TMW eelpeo ajakava 4.detsembril klubis Kuudes Linja:

20:00 Uksed

21:00 Wedding Chrashers (FIN)

22:00 Elephants from Neptune (EST)

23:00 DJ Kristo Rajasaare (Raadio 2, EST)

DJ Nick Triani (Radio Helsinki, FIN)

Üritus Facebookis.

Foto: promo

Põhja- ja Baltimaade suurim uue muusika festival ja muusikatööstuse konverents Tallinn Music Week toimub 25.-29. märtsil 2015 juba seitsmendat korda. Lisaks põhiprogrammile toimuvad TMW raames ka tasuta «Linnalava» kontserdid, muusikateemaliste vestluste sari «TMW jutud” ning restoranifestival «TMW maitsed».

TMW festivalipasse saab alates sellest nädalast osta Soomes, Lätis, Leedus ja Valgevenes. Eestis algab  festivalipasside müük detsembri keskel. Programm avalikustatakse ja üksikpiletid tulevad müüki  veebruari alguses.

TMW eelpidu ja Elephants From Neptunesi kontsert Soomes toetavad Eesti Saatkond Soomes ja Kultuuriministeerium. Projekti toetatakse EAS Euroopa Regionaalarengu Fondist, mis pakub liikmesriikidele toetust, et ühtlustada erinevate piirkondade arengut ning tugevdada majanduslikku ja ühiskondlikku sidusust Euroopa Liidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles