Kuula: Liis Lemsalu ja Egert Milder avaldasid ühise loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu ja Egert Milder "Hold On"
Liis Lemsalu ja Egert Milder "Hold On" Foto: Full House Agency

Täna avaldasid oma ühise loo lauljatar Liis Lemsalu ja ansamblist Slippery Slope tuttav Egert Milder. Värske duett kannab pealkirja «Hold On».

Loo autoriteks on Liis Lemsalu ja ansambel Slippery Slope ning sõnade loomisel aitas kaasa ka produtsent Rob Montes.

Kuidas sündis üldse selline kooslus nagu Egert ja Liis?

«Idee on tegelikult laulu produtsendi Rob Montesi oma,» räägib Liis. «Mulle väga meeldib Egerti hääl ja lähenemine muusikale üldisemalt. Oleme mõlemad noored inimesed kelle maailmavaated haakuvad päris mitmes mõttes, sellepärast ka sellise tekstiga lugu, mis peegeldab suuremal määral väga inimlikke aspekte elust, nagu näiteks kõhklused-teadmatus ja pidevad enesevõrdlemised teistega.  Usun, et igaüks meist on kasvõi korra midagi taolist tundnud. Päeva lõpuks on aga kõige tähtsam see, et me ei kaotaks kunagi usku iseendasse.»

Egert lisab: «Liis on eesti muusikamaastikul tegelikult erakordne. Ta on superhea laulja. Ideest valmislooni läks aega tegelikult väga vähe, sest toorik,  mille kallal Liis oli varemalt nokitsenud, oli hea baas millest edasi minna ja koostöö sujus.»

Lugu «Hold On» räägib sellest, kuidas mitte kunagi ei tohi lootust kaotada iseendasse ja enda uskumustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles