GALERII! Šarmikas Margus Vaher Massimo Live`l

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel astus hubase trattoria Massimo lavalaudadele mahedahäälne ning šarmikas Margus Vaher.

Foto: Marko Mäestjärv

Margus on noorema põlvkonna meeslauljatest kindlasti üks silmapaistvamaid ja armastatumaid. Seda kinnitavad ka mitmed vokaalkonkursside auhinnad ja tunnustused.

Ta eelistab laulda pigem eesti keeles ning valib tekste eesti luuleklassikast, näiteks Ernst Ennolt, Doris Karevalt ja Betti Alverilt. Hääle tekitamisel ning oma sõnumi edastamisel peab Vaher oma eeskujudeks teiste hulgas Tõnis Mägit, Lauri Saatpalu ja Stingi.

Lisaks sooloprojektidele ja Margus Vaher Bändile, mis viljeleb rokki, funki ja bluesi, tegutseb ta ansamblite Kesköö ja Alkeemikud eesotsas ja astub publiku ette ka duo või trio koosseisudes.

Foto: Marko Mäestjärv

Lauljatar Hedvig Hanson on oma blogis mahemuusika.blogspot.com kirjutanud: «Hea on kuulata Vaheri mehelikult kärisevat häält, milles on ühtaegu tajutav nii seksapiil kui sisemine haavatavus.»

Foto: Marko Mäestjärv

Muusik Margus Vaher sündinud 16. jaanuaril 1984 Kuressaares. Ta on lõpetanud Kuressaare Gümnaasiumi. 2002. aastal astus ta Tartu Ülikooli õppima filosoofiat ja teoloogiat. Ta on lauluvõistluse «Kaks takti ette» 2007.aasta võitja ja Eurolaul 2008 finalist.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles