Janice Dickinson puhkes Bill Cosbyst rääkides nutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janice Dickinson
Janice Dickinson Foto: SCANPIX

Endine supermodell Janice Dickinson andis esmaspäeval intervjuu kanalile CNN, rääkides, kuidas koomik Bill Cosby teda 1982. aastal vägistas.

Küsimusele, miks ta juhtunut nii kaua saladuses hoidis, vastas Dickinson, et Bill Cosby oli ja on mõjuvõimas mees ning naine tundis pärast juhtunut häbi, hoides valusaid mälestusi enda sees.

Janice Dickinson oli jäänud Bill Cosbyga kahekesi hotellituppa ning kuigi naine oli hiljuti läbinud võõrutusravi pakuti talle punast veini ja tabletti, mis pidi aitama menstuatsioonikrampide vastu. Endine supermodell unistas televisioonikärjäärist ja selle tõttu usaldas ta ka Cosbyt.

Enne teadvuse kaotust jõudis Dickinson teha mõned fotod, mis veel hommikulgi tema läheduses olid. Lisaks mäletab endine supermodell valutunnet keha allpool osas ning kuidas ta Cosby kehavedelikega kaetud oli.

Dickinson soovis, et koomik tunnistaks oma tegu ja puhkes seejärel nutma öeldes: «Ma ei tea, kuidas nende tunnetega toime tulla.»

Tänaseks on Bill Cosbyt vägistamises süüdistanud juba 20 naist.

Vaata ka Janice Dickinsoni intervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles