Investeerimisfirma juhatuse liige pani kolleegi veepudelisse spermat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investeerimisfirma juhatuse liige pani kolleegi veepudelisse spermat
Investeerimisfirma juhatuse liige pani kolleegi veepudelisse spermat Foto: SCANPIX

USAs Californias arreteeriti eile investeerimisfirma Northwest Mutual juhatuse liige, kes pani oma naiskolleegi veepudelisse spermat.

Orange`i maakonna prokuröri sõnul ei olnud see esimene kord, mil 31-aastane Michael Kevin Lallanan seda tegi, kirjutab Yahoo News.

Veepudeli analüüs paljastas, et seal olnud sperma kuulus Lallananile.

Esimene selline juhtum leidis aset selle aasta alguses, kui mees jättis ühe naiskolleegi lauale pealtnäha puhta veega pudeli. Naine jõi seda vett ja tal tekkisid mürgitusnähud. Pudel visati minema.

Järgmine juhtum toimus kevadel ja sama asi kordus. Ka siis hakkas naisel halb ja tal tekkis kahtlus.

Hiljuti ta lauale jäetud veepudeli saatis naine kriminalistidele uurimiseks. Laboratoorium teatas, et vees leidus spermat.

Lallana on Northwest Mutual ffirmas töötanud seitse aasta. Firma leheküljel seisab, et ta on abielus ja väikse tüdruku isa.

Kui kohus mehe süüdi mõistab, võib ta saada kuni kolme aasta pikkuse vanglakaristuse. Lisaks kantakse ta seksuaalkurjategijate registrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles