Elu24 video! Wolf Hoffmann Acceptist: kohati elame omas mullis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba täna, 2. detsembril annab klubis Rock Cafe kontserdi tõeline heavy-metal muusika alustala, maailmas rohkem kui 17 miljonit albumit müünud Accept. Bändi kitarrist ja üks asutajaliige Wolf Hoffmann räägib muusikast, kohe lõppevast tuurist ja külmast ilmast.

Bändi eestvedaja Wolf Hoffmanni sõnul pole nad Eestis esimest vaid lausa kolmandat korda, millest esimesed kõlastused jäävad 90ndatesse.

Accepti pika tegutsemisaja saladuseks peab Hoffmann fakti, et neile meeldib siiani muusikat teha.

Uusi muusikuid kitarrist väga ei jälgi, kuna elab oma bändiliikmetega omamoodi mullis.

Mehed pool maailma läbi reisinud - Euroopa, Jaapan, Austraalia ja Venemaa on vaid mõned kohad, kuhu tuuritamine neid sel aastal on viinud.

Hoffmani sõnul on Acceptil vedanud, kuna saavad vaid muusikat tehes elatist teenida, kuigi valmistab talle muret uute muusikute võimalused sama teha.

Eesti kohta käivad müüdid, mida Hoffmann tõeseks peab, on ilusad naised ja külm ilm.

Tänasel kontserdil tuleb kitarristi sõnul ette mängimisele nii vanu kui ka verivärskeid laule. Eesti on bändi tuuri viimane sihtpunkt ja pärast seda sõidetakse koju jõule nautima. Uue tuuriga alustatakse alles järgmise aasta kevadel.

Accept astub üles täna Rock Cafes ja neid soojendab kohalik ansambel Statica. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles