Laura Kõrgemäe avab sõbrannaga agentuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjalt Kroonika ilmus PIN-UP-stiilis 2015. aasta staarikalender. Sel puhul peeti pidu Mannala Roosas. Laura Kõrgemäe
Ajakirjalt Kroonika ilmus PIN-UP-stiilis 2015. aasta staarikalender. Sel puhul peeti pidu Mannala Roosas. Laura Kõrgemäe Foto: Tiit Mõtus

4. detsembril toimub lounge Butterflys glamuurne uue promo-ja modelliagentuuri avapidu.

Invidia Agentuuri loojateks ja eestvedajateks on jumestuskunstnik Kerstin Koort ja endine miss ja modell Laura Kõrgemäe.

Foto: Jelena Rudi

Avaüritusel esitlevad agentuuri modellid Liina Steini uut kleitide kollektsiooni. Silmailu pakub ka BonBon Lingerie. Meikide eest vastutab professionaalne Make Up Store’i jumestajate tiim, külalisi kostitab All Fresh puuviljakeskus, Cinzano Asti, RedBull ja suu teevad magusaks imemaitsvad Tassikoogid.

Foto: Promopilt

Õhtust meelelahutust pakub ka tõusev täht Eesti muuskamaailmas- Daniel Levi oma akustilise kontserdiga. 

Invidia avapeol avaneb suurepärane võimalus isiklikult kohtuda agentuuri inimestega ja aimu saada, millega promomodellid tegelevad. Külaliste vahel loositakse välja ka auhindu ürituse sponsoritelt ja koostööpartneritelt. 

Oodata on palju kuulsaid külalisi nii Eestist kui ka välismaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles