Treiler! Peeter Oja võtab TV3 «Aastamaratonis» humoorikalt sõna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja ja «Aastamaraton»
Peeter Oja ja «Aastamaraton» Foto: TV3

Tänasest on TV3 eetris uus esmaspäevaõhtune saatesari «Aastamaraton», kus Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja võtavad lõppeva aasta kokku ning annavad sõna teistelegi. Näiteks Peeter Ojal on varnast võtta mitmed meenutused, mis muige suule toovad.

Suvesangaritena rahvale tuttavaks saanud Rabi ja Vaheoja pole talveunne vajunud, vaid teevad saatesarjas «Aastamaraton» lõppevast aastast hoogsa kokkuvõtte, mis värskendab mälu ja annab uue vaate kordumatule  2014. aastale nii Eestis kui ka terves maailmas.

Foto: TV3

Lisaks suvesangarite arvamustele vürtsitavad meid kõiki puudutanud lugusid omapoolsete kommentaaridega mitmed tuntud poliitikud, säravad seltskonnatähed ning nutikad ärigeeniused, teiste seas Indrek Tarand, Andrei Korobeinik ja Peeter Oja; kusjuures viimane suudab ka probleemsetes teemades positiivset ja humoorikat külge märgata.

Foto: TV3

«Aastamaraton 2014» alustab TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles