Tony Alleni kontsert lükkub aasta lõppu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Allen.
Tony Allen. Foto: promo

Järgmisel kolmapäeval, 25. augustil Tallinna Rock Cafes toimuma pidanud legendaarse Fela Kuti trummari ja bändijuhi Tony Alleni kontsert lükkub 9. detsembrile.

Kontserdi pressiesindaja Helen Sildna teatel andis 70aastane elav legend Tony Allen reedel hoogsa kontserdi menukal Soome festivalil “Flow” koos Soome avangardmuusiku Jimi Tenoriga ning on aasta lõpuni tuuril, andes kontserte mainekatel festivalidel Belgias, Prantsusmaal ja Inglismaal ning vahetult enne Tallinna jõudmist Aafrikas Ghanast Kongoni.

Tony Alleni kontsert 9. detsembril toimub Rock Cafe’s festivali “Jõulujazz” raames. Kõik 25. augusti kuupäevaga piletid kehtivad 9. detsembri kontserdil. Kõigil, kellele uus kuupäev ei sobi, on võimalik Piletilevi müügisüsteemist ostetud pilet tagasi müüa kõikides Piletilevi müügipunktides (v.a Statoilid) ja Ticketpro väljastatud piletid Ticketpro kassas Solarise keskuses 17.-31. augustini.

Nigeeriast pärit Tony Allenit peetakse üheks afrobiit-muusikastiili loojaks, Fela Kuti on öelnud, et Allenita ei oleks afrobiiti, ning Brian Eno on tõdenud, et tegu on võimsaima trummariga, kes iial on elanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles