Elu24 video! Sõpruse Puiestee: muusiku karjäär pole mõistlik ega mugav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 29. novembril esitles Sõpruse Puiestee Rock Cafes oma uut plaat «Mõistlikult ja mugavalt». Elu24 vahetas enne kontserti bändiliikmetega paar sõna.

Kuigi aastate jooksul on kõik ansamblis tegutsevad artistid välja andnud suurtes kogustes muusikat, ei tunne nad väsimust, pigem saab iga järgneva teosega teha vigade parandust.

Plaadi nimi on Mait Vaiki sõnul irooniline või isegi eneseirooniline, sest tegelikult pole muusiku kärjäär ei mõistlik ega mugav. 

Allan Vainola ütleb, et 90ndatel kartis ta bändide kadumist ja elektrooniliste artistide pealetulekut, kuid hetkel seda probleemi pole.

Foto: Erlend Štaub

Veel meenutab Vainola, kuidas nad Metro Luminaliga 80ndate lõpus noorte bändide konkursi võitsid ja auhinnaks esinemisvõimaluse koos toonaste kuulsamate bändidega Tartusse suurde spordihalli said.

Uutest kollektiividest, kellel silma peal hoida, nimetavad Vaik ja Vainola ära OUU ja Sõpruse Puiesteed Rock Cafes soojendanud White Sparksi.

Foto: Erlend Štaub

Jõuludeks on bändiliikmetel erinevad soovid. Lauljatar Merili Varik pole näiteks pühadele mõelnudki. Allan Vainola sooviks saada uut mobiiltelefoni ja kõrvaklappe, süntesaatori mängija Tõnis Veelmaale piisab kahenädalasest puhkusest ja Mait Vaik sooviks ainult rahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles