Tyra Banks vabandas modellisaate reklaamklipi pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saate America's Next Top Model reklaamklipist
Kaader saate America's Next Top Model reklaamklipist Foto: Youtube

Telehiti «America's Next Top Model» produtsent ja saatejuht Tyra Banks vabandas 15. hooaja reklaamklipi pärast, milles saatejuhid hullusid, kui nägid maailma väikseima taljega võistlejat Anni.

Banks rääkis, et saade ei taha populariseerida liiga peenikesi keskkohti ning lisas, et promovideo oli kokku lõigatud ilma tema nägemata, vahendas E! Online.

«Promoklipp oli monteeritud kokku nii, et see andis edasi valet sõnumit. Mina pooldan tervislikku toitumist ja oma kehaga rahulolemist ning pean tunnistama, et kahjuks ei näinud ma seda klippi enne eetrisseminekut. Kellelgi saatetiimist polnud halbu kavatsusi ning me vabandame südamest, kui tekitasime kellelegi segadust, viha või pettumust,» teatas Banks.

Supermodell lisas, et saade toetab kõiki erinevaid kehatüüpe, sealhulgas ka Anni, kes on 188 sentimeetrit pikk ja kes iga päev kogeb naeruvääristamist ja näpuganäitamist.

«Ma tahan, et kõik naised saaks kuulutada maailmale: suudelge mu kõhna, laia, lamedat, tselluliidist või paksu teate küll mida!» ütles Banks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles