Ville Valo peaks soomlaste arvates osalema «Tantsud tähtedega» saates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iltalehti lugejad tahaksid näha, kui hästi Ville Valo paindub
Iltalehti lugejad tahaksid näha, kui hästi Ville Valo paindub Foto: Jelena Rudi

Hiljuti Tallinnas esinenud HIMi juhtfiguur Ville Valo (33) pälvis esikoha soome tabloidi Iltalehti küsitluses, kus uuriti inimestelt, keda kuulsustest nad tantsusaates näha tahavad.

 

«Aus ja karismaatiline kuju,» põhjendavad lugejad oma valikut, «oleks tore näha, kuidas soome seksikaim mees paindub, Villet näeb telekast liiga vähe.»

Teiste kandidaatide ees 19% häältest kogunud ja nii küsitluses seljavõidu võtnud Valo mänedžer Seppo Vesterise pani see tulemus magusasti naerma.

«Ma ei oska midagi arvata Ville tantsuoskusest, ma pole näinud kunagi teda tantsimas,» lausub Vesterinen. «Lahe, et lugejad on noteerinud Villet sel kombel. Villes võib olla tõesti seni varjatud andeid,» ütleb mänedžer, kuid kinnitab samas, et Valo osalemine saates lähiaastatel on võimatu kas või juba täisplaneeritud ajagraafiku tõttu.

Kolmanda koha sai hääletuses muide odaviskaja Tero Pitkämäki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles